Vi løser opgaver via search & executive search – Ikke alle stillinger vil være slået op her, og du er derfor
velkommen til at uploade dit CV i vores CV-database eller kontakte os på tlf. +45 75 19 19 38

Afsluttede stillinger

 • COO

  Esoft systems er en global virksomhed med hovedkontor i Odense og afdelinger i Sverige, Vietnam og Spanien. I Danmarks er selskabets hovedaktivitet salg af professionelle ejendomspræstationer til ejendomsmæglere, herunder foto- videoløsninger og tekstbeskrivelser. Virksomheden er markedsleder og tilbyder ud over kerneydelsen også back-end løsninger for større ejendomskæder.

 • SALES DIRECTOR - MARKEDSUDVIKLING

  Vores kunde, som er beliggende centralt i Østjylland, er en værdidrevet vidensvirksomhed med store ambitioner om vækst og markedsudvikling.
  Virksomheden kendetegnes ved et særdeles solidt og voksende fodfæste i vindindustrien og bidrager med blandt andet konceptuelle løsninger til branchen.

 • DIREKTØR TIL BILKONCERN MED AMBITIONER

  Vores kunde er en konsolideret, progressiv og nytænkende aktør i bilbranchen, og virksomhedens kultur sætter kunder, kvalitet, godt købmandskab og service i forreste række. Bilkoncernen og dens afdelinger er beliggende i Trekantområdet og har gennem årene markeret sig som klassens friske dreng. Ambitionen er at udfordre standarden i branchen og sikre kundens mobilitet gennem attraktive og konkurrencedygtige bilkoncepter.

 • PROJEKTCHEF

  DIN Forsyning A/S er Danmarks femte største multiforsyningsvirksomhed og
  resultatet af den nylige fusion mellem Varde Forsyning A/S og Esbjerg Forsyn- ing A/S.
  DIN Forsyning A/S er drevet af 220 kompetente ledere og medarbejdere og har
  stærke værdier og vilje til at være med i udviklingen - et godt udgangspunkt for
  at skabe succes i en branche i markant forandring.
  Læs mere på www.dinforsyning.dk

 • ERHVERVSDIREKTØR OMRÅDE ØSTJYLLAND

  Sydbank blev igen i 2015 kåret som den af de største banker, der har de mest tilfredse og loyale erhvervskunder.

 • RISK MANAGER

  Energinet.dk varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og naturgas. Virksomheden ejer energiens motorveje og har ansvaret for at skabe fair konkurrence på markedet for el og gas til gavn for forbrugerne. Energinet.dk er en selvstændig offentlig virksomhed med 860 engagerede og fagligt højt uddannede medarbejdere. Med afsæt i værdierne forretningsorientering, udvikling, ansvarlighed, engagement, mod og tillid lægger Energinet.dk vægt på hele tiden at udvikle virksomheden som organisation og som menneske.

 • DIREKTØR

  Knudsen Holding i Sorø er strategisk koncernledelse for alle virksomheder ejet eller delvist ejet af Susanne og Peter Knudsen og ansvarlig for koncernens samlede økonomi. Koncernen omsætter for ca. 300 mio. kr. og beskæftiger samlet 275 medarbejdere. Se www.knudsenholding.dk

 • KEY ACCOUNT MANAGER – THE BEST

  Retailers Europe A/S, der er en del af FIPO GROUP i Kolding, er en dynamisk tekstilvirksomhed med fokus på konceptsalg til førende detailkæder i Europa. Retailers har en stærk portefølje af egne og skræddersyede privat-label koncepter, og virksomheden indgår langvarige partnerskaber med kunder, som bl.a. er Dansk Supermarked, Lidl, COOP og Metro/Realgruppen.