Hos FRONTPEOPLE A/S handler Executive Search om, at kunne headhunte den rette kandidat, som kan understøtte topledelsen hos vores kunder. Vi ved, at virksomheder har brug for mennesker, der kan drive og udvikle forretningen, men vi ved også, at motivationen skal være der, og at værdigrundlaget skal passe sammen. Vi sørger for at alt dette tages i betragtning, når vi finder den rette leder til vores kunder.
Vores tilgange til headhunting, rettet mod topledelsen, dækker over Executive search samt Search & Selection.

»”Er man på udkig efter en leverandør I region syd, er det umuligt at komme uden om Vejle-virksomheden FRONTPEOPLE” Supana, Search & Headhunting 2017 «

Den rigtige leder kan have en afgørende betydning for en forretning, men at arbejde med mennesker er kompleks – derfor har vi en af markedets bedste garantiordninger.

Executive Search – tiltrækning af de bedste

Videnskabelige undersøgelser viser, at blandt 20.000 ansættelser opsiger eller fyres 46 %, indenfor 18 måneder. Årsagerne hertil er bl.a., at opgaven ikke er defineret, at vi vælger kloner af os selv samt det forhold, at vi konkluderer på antagelser og dermed ender med en ”selvopfyldende profeti”.

Vi vil gerne hjælpe jer med at undgå dette og I stedet få lige netop den leder, der kan skabe resultater for jer.

Kontakt os gerne og hør mere om, hvad vi kan tilbyde jer på tlf. +45 75 19 19 38 eller pty@frontpeople.dk