I et Executive Search forløb finder vi den rette kandidat, der kan skabe værdi for lige netop jeres virksomhed. Kvaliteten i matchet mellem kandidat og virksomhed sikres gennem en forudgående grundforståelse af jeres virksomheds DNA. Hos FRONTPEOPLE A/S står et search-forløb aldrig alene. Vi sikrer altid, at vi forstår kundernes situation – virksomhedens mål og strategi.

Et kvalitetssikret Executive Search forløb

Vores Executive Search proces er proaktiv og systematisk. Vi afdækker markedet efter topkvalificerede kandidater, der ikke selv søger job. Den type kandidater kan kun motiveres, såfremt det aktuelle job er et naturligt og rigtigt karriereskridt.

Vi arbejder målrettet med vores informer-netværk kombineret med de traditionelle veje som f.eks. LinkedIn, CV databaser og search hos udvalgte virksomheder. Vores processer, koblet med vores erfaring, kompetencer og ressourcer, er det der sikrer, at I får en topkvalificeret leder, der kan skabe resultater.

Potentielle kandidater kontaktes altid med en høj grad af professionalisme og den nødvendige diskretion. Gennem dialogen med kandidaterne sikres det, at der er en stærk kobling mellem virksomhedens behov og kandidatens kompetencer og ambitioner. Som en del af kvalitetssikringen trækker vi referencer på de relevante kandidater.

Vi skaber værdi

Gennem vores Executive Search forløb skaber vi værdi for vores kunder. Vi skaber matchet mellem virksomheden og kandidaten med et strategiske fokus og vi udfordrer vores kunder for at sikre, at jeres reelle behov bliver afdækket.

De passive kandidater har tiden til at vente på det rette job, og deres beslutninger er realistiske og velovervejede. Vi sørger for at præsentere de bedst mulige kandidater i forhold til den aftalte profil.

Vores proces består af et tæt samspil med bestyrelsen og direktionen hos vores kunder. Formålet er at sikre, at matchet mellem kandidat og virksomhed er langtidsholdbart. Den ultimative kandidat er således både kvalificeret, motiveret og har forudsætningerne til at skabe værdi for virksomheden.

Kontakt os gerne på tlf. +45 75 19 19 38 eller pty@frontpeople.dk