Et forløb hos FRONTPEOPLE med Search & Selection, er et gennemprøvet, struktureret og værdiskabende samarbejde. Igennem forløbet sikres det, at både kandidatens og virksomhedens krav og behov afdækkes og indfries.

Rekruttering af nøglemedarbejdere handler om at styrke virksomhedens konkurrenceevne samt sikre, at virksomheden realiserer sine strategiske målsætninger. Forudsætningen for et succesfuldt Search & Selection forløb er et grundigt forarbejde. Vi sikrer i samarbejde med jer, at der er klarhed om virksomhedens målsætninger og behov.

»“Vi har oplevet en professionel håndtering af opgaverne, og det har gjort processen med at udvælge og ansætte nye medarbejdere enkel og effektiv for os.” DIN Forsyning A/S«

På baggrund af jeres behov indledes en proces, hvor vi i kraft af vores erfaring, kompetencer og ressourcer er i stand til at finde det stærkeste kandidatfelt til jer.

Jeres mulighed for anonymitet

Der er flere forskellige fordele ved som virksomhed at være anonym i en rekrutterings proces. En fordel ved anonymitet er, at virksomheden bliver fri for kandidaters eventuelle forudtagelse om virksomheden. Det er en fordel, hvis virksomheden står overfor større forandringer og derfor har brug for en leder, der motiveres af det nye – og ikke påvirkes af gammel historie. En anden fordel er, at virksomheden undgår at skabe usikkerhed i organisationen, mens en ny leder ansættes. Dette kan for nogle virksomheder have en stor betydning.

Vi håndterer anonymiteten efter jeres behov og ønsker – vi afslører aldrig mere for kandidaterne, end der er aftalt. Ring gerne til os, så vi kan få en snak om, hvordan den optimale proces ser ud for jer.

Et samarbejde der skaber værdi

Vores mål er, at I får et langt, vedvarende og værdiskabende samarbejde med kandidaten, der ansættes. Og fordi vi tror på, at vi kan opnå dette i fællesskab, har vi et af markedets bedste garantiordninger.

»“Jeg har oplevet et særdeles professionelt og givende forløb hos FRONTPEOPLE A/S. Konsulenten var god til læse, hvem jeg er og hvilke værdier, jeg sætter højt i forhold til et job, understøttet af relevante tests. Dermed blev et godt match sikret. Jeg kan klart anbefale FRONTPEOPLE A/S til rekruttering.” Berit S. Kristensen, afdelingsleder, Sydbank «

Kontakt os gerne og hør mere om hvad vi kan tilbyde jer på tlf. +45 75 19 19 38 eller pty@frontpeople.dk