Executive Search – tiltrækning af de bedste
At kunne rekruttere de såkaldte passive kandidater er ofte afgørende for en virksomhed – og kan i høj grad være en medvirkende årsag til at stå bedst mulig i markedet. At finde markedets ultimative kandidat på det rette tidspunkt kræver erfarne ressourcer.
FRONTPEOPLE A/S´ tilgang til search er en proaktiv og systematisk afdækning af markedet efter kandidater, der ikke selv søger job. Den type kandidater kan kun motiveres, såfremt det aktuelle job er et naturligt og rigtigt karriereskridt. Udover de åbenlyse veje (f.eks. LinkedIn, CV databaser, search hos konkurrenter) arbejder vores search funktion målrettet med vores informer-netværk. På denne måde sikrer vi, at få identificeret og kortlagt kandidater, som har skabt særlige resultater.
Den passive kandidat forholder sig realistisk og velovervejet til den konkrete jobmulighed. De har tid til at vente på det job, der vil være interessant for dem som det næste i karrieren. Og det er jo det, det handler om – det rigtige og langtidsholdbare match mellem kandidat og virksomhed.

Kontakt os gerne  på tlf. +45 75 19 19 38 eller pty@frontpeople.dk