Formålet for behandling af dine oplysninger

Formålet med behandling af personoplysninger hos FRONTPEOPLE A/S er at finde, vurdere, kvalificere og udvikle kandidater, samt at kunne levere vores rekrutteringsydelser, consulting og assessment, samt andet rådgivning, som led i at gøre virksomhed.

 

FRONTPEOPLE A/S er dataansvarlig for indsamling og behandling af persondata.

 

FRONTPEOPLE A/S

Hjulmagervej 8D

7100 Vejle

CVR.: 30087577

Tlf.: 75 19 19 38

mail@frontpeople.dk

 

Hvad anvender vi dine personoplysninger til?

Vi anvender dine personoplysninger til

  • At vurderer dit kandidatur til en given stilling
  • At kunne udøve virksomhed gennem vores ydelser, og kunne kontakte dig og andre som led i vores virksomhed
  • At lave statistik, undersøgelser og analyser til gavn for kunder og kandidater
  • At forbedre kvaliteten og brugeroplevelsen af vores hjemmeside, samt give dig den nødvendige information om det gældende marked, herunder målrette materiale og jobmuligheder som vi mener kunne have din interesse
  • At sikre at vores interne procedure og infrastruktur, til hver en tid, overholder den gældende lovgivning og lovmæssige forpligtelser, herunder IT-systemer, data, revision, og hosting af hjemmeside.

Hvilke oplysninger indhenter vi?

Vi indhenter almindelige personoplysninger såsom navn, bopæl, kontaktoplysninger, erhvervs- og uddannelseserfaring, kompetencer, samt øvrige oplysninger som du finder relevante for os. Der indhentes særskilt samtykke ved behandling af referencer.

Vi behandler som hovedregel aldrig personfølsomme oplysninger, med mindre du selv fremsender data, og vi har et udtrykkeligt samtykke til behandlingen af disse fra den registrerede. Vi opfordrer til at du ikke fremsender personfølsomme oplysninger, med mindre der forelægger en klar aftale herom. Det er dit ansvar at de indsendte oplysninger ikke er urigtige og vildledende.

Personoplysninger som ikke har relevans for, hvordan arbejdet skal tilrettelægges og udføres, indgår ikke i en vurdering af den registreredes kandidatur. Såfremt der foreligger en konkret vurdering herfor, kan vi, efter samtykke fra dig, indhente en straffeattest. Ved ansættelse i en særlig betroet stilling, kan der på baggrund af et udtrykkeligt samtykke fra dig, samt en konkret vurdering, af den funktion som pågældende skal udføre, indhentes kreditoplysninger.

Vi behandler persondata fra åbne CV-databaser, herunder sociale medier såsom LinkedIn og Facebook m.fl. i forbindelse med vores rekrutteringsprocesser. FRONTPEOPLE A/S behandler ikke persondata fra kandidater uden deres udtrykkelige samtykke hertil.

Såfremt du kontakter os på mail eller telefon, har vi mulighed for at vi indsamle og registrere oplysninger om den pågældende samtale.

Giver du FRONTPEOPLE A/S adgang til personoplysninger om andre personer, skal det ske i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du har således en forpligtelse til at oplyse den pågældende person, samt at indhente de nødvendige tilladelser til behandling af data.

Videregivelse af personoplysninger til tredjepart

FRONTPEOPLE A/S og dennes medarbejdere er underlagt fortrolighedsforpligtelse, hvilket betyder at intet persondata fra registrerede videregives til tredjepart uden den registreredes samtykke. Modtagerne af indsendte persondata til FRONTPEOPLE A/S er leverandører og dennes underleverandører, samt medarbejdere hos FRONTPEOPLE A/S, medmindre der er givet specifikt samtykke til andet. Dine personoplysninger bliver således ikke videregivet til vores kunde, før vi har et udtrykkeligt samtykke fra dig.

Når du indsender personoplysninger via vores systemer, giver du samtidig samtykke til at vores leverandører og underleverandører må behandle dine data. Vi kan videregive dine oplysninger til vores leverandører og underleverandører, ift. at kunne leve op til de nødvendige sikkerhedsmæssig og lovmæssige krav. For at kunne behandle dine indsamlede oplysninger, er vi nødt til at anvende leverandører og underleverandører, af bl.a. administrative systemer såsom It-systemer eller revision.

Alle parter som indgår kontraktretslige forhold med FRONTPEOPLE A/S er underlagt krav om fortrolighed og sikkerhed. FRONTPOEPLE A/S har indgået databehandleraftaler med samtlige leverandører, herunder systemleverandører, IT-leverandører samt testportaler, for at sikre kandidatens sikkerhed i forhold til persondataforordningen.

FRONTPEOPLE A/S forpligter sig til, at til hver en tid, at have passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre, samt være i stand til at dokumentere, at behandlingen sker i overensstemmelse med lovgivningen.

Opbevaring, indsigt, redigering og sletning af persondata.

Du har som registeret ret til at få slettet, rettet eller få indsigt i dine persondata hos FRONTPEOPLE A/S. Derudover kan du, til hver en tid, trække dit samtykke til behandling af persondata tilbage. FRONTPEOPLE A/S forpligter sig til at slette alle persondata fra en registrerede, såfremt der forekommer krav herom. Såfremt du ønsker dine data slettet eller rettet, sendes en mail til mail@frontpeople.dk, hvorefter alle persondata fra registrerede slettes.

Det gør sig også gældende hvis du ønsker at få indsigt i de personoplysninger vi har om dig. Skriv til mail@frontpeople.dk, hvorefter vi hurtigst muligt vil fremsende en oversigt til dig.

FRONTPEOPLE A/S opbevarer og sletter persondata efter lovens anvisninger, så længe det er nødvendigt og tilladt ved lov af hensyn til formålet for behandling af dine oplysninger. Vi foretager de nødvendige skridt med henblik på at sikre troværdigheden, nøjagtigheden og relevansen til at opfylde formålet for behandlingen af dine oplysninger.

Cookiepolitik

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse af vores hjemmeside. Du kan læse mere om vores cookiepolitik her.

Kontaktoplysninger, behandling af klager og spørgsmål

Har du spørgsmål eller lignende vedrørende behandling af persondata er du velkommen til at kontakte os på mail@frontpeople.dk

Du kan klage til den nationale databeskyttelsesmyndighed, Datatilsynet, hvis du ikke oplever behandlingen af dine persondata som sikker.

For yderligere information vedr. den gældende persondatalov se www.datatilsynet.dk