Til Danmarks femte største forsyningsvirksomhed

DIN Forsyning er Danmarks femte største multiforsyningsselskab og ejes af Esbjerg Kommune og Varde Kommune. Selskabet leverer fjernvarme og rent vand samt håndterer spildevand i de to kommuner og står desuden for affald og genbrug i Varde Kommune. DIN Forsyning har 230 dygtige og engagerede medarbejdere og et stærkt ledelsesteam. DIN Forsyning er en yderst attraktiv arbejdsplads med karrieremuligheder og mange personalegoder. Omsætningen er på mere end kr. 800 mio., egenkapital på kr. 3 mia. og et investeringsbehov i 2018 på ca. kr. 350 mio. Læs mere på dinforsyning.dk


Som følge af et naturligt generationsskifte søges en ny indkøbschef. Den rette kandidat kan videreudvikle indkøbsfunktionen og fortsat sikre en effektiv indkøbsproces med fokus på de løsninger, der samlet set er det bedste tilbud for organisationen.

ANSVARET
Du refererer til økonomichefen og får det overordnede ledelses- og resultatansvar for indkøbs- og udbudsfunktionen med tilhørende lager. Ledelsesopgaven omfatter indkøbsafdelingen med seks medarbejdere, herunder en indkøbsassistentelev og lagerfunktionen med én lagermedarbejder. Du indgår i virksomhedens lederforum, som består af chefgruppen og virksomhedens øvrige afdelingsledere.

NØGLEOPGAVER

  • Lede og udvikle indkøbs- og lagerfunktionen som servicefunktion for resten af organisationen
  • Sikre, at indkøb og udbud sker i henhold til gældende lovgivning
  • Planlægge og forestå udbud og licitationer i samarbejde med den øvrige del af organisationen, primært projekt- og driftsfunktionerne
  • Fortsat optimering og videreudvikling af indkøbspolitikker og -procedurer, ramme- og indkøbsaftaler samt forsyningens værktøjer til udbudshåndtering (pt. EU-Supply)
  • Koordinering med de øvrige afdelinger for at sikre overensstemmelse og optimere snitflader mellem indkøb og drift.
  • Afrapportering til økonomichef og lederforum

DIN PROFIL
Du har en relevant videregående uddannelse og indsigt, som målretter sig de kommercielle og lovgivningsmæssige vilkår i en større forsynings- og/eller projektvirksomhed, set fra indkøbsperspektivet. Dertil minimum to års erfaring som indkøbschef med personaleansvar, og stor erfaring med udbuds- og kontraktretslige forhold, EU-udbudslovgivning og styring af kontrakter.

Som person og leder er du åben, nysgerrig, positiv og inddragende, men også struktureret, ligesom du uden problemer kan sætte dig igennem. Du opfattes som “dirigenten”, der formår at inddrage alle, så de hver især føler ansvar og yder deres bedste. Du hviler i dig selv og trives i et resultatorienteret arbejdsmiljø. Du har et godt overblik og evner at finde løsninger, som både kommercielt og teknisk minimerer total cost of ownership.

VI TILBYDER
Forsyningssektoren er en branche i rivende udvikling, og DIN Forsynings fremtid byder på en række store tiltag og investeringer. Du tilbydes en spændende opgave, hvor du sammen med bl.a. lager- og indkøbsteamet skal bidrage til den fortsatte udvikling af et sundt og bæredygtigt selskab.

Kontakt researcher Jonas Marvig Jensen på telefon 93 63 01 01 for yderligere oplysninger.

Alle henvendelser behandles fortroligt.


Researcher Jonas Marvig Jensen, tlf. 9363 0101, jonas@frontpeople.dk

 

 

 

 

 

 


Såfremt at du ser annoncen genindrykket, er der ikke tale om en ny proces, blot at processen endnu ikke er afsluttet. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte den ansvarlige konsulent eller FRONTPEOPLE A/S på tlf. 75 19 19 38.

Hos FRONTPEOPLE A/S arbejder vi med rekruttering og headhunting, hvilket betyder at vi inkluderer kandidater i processen, som er fundet via egne netværk og databaser. Ønsker du at uploade dit CV til vores database, så klik her.

Har du spørgsmål vedr. vores behandling og indsamling af personoplysninger, kan du læse mere om vores persondatapolitik her.

Eller

Tip en ven Udskriv

Kopier linket:

Eller

Del denne artikel